A A A

Regiotaxi

Regiotaxi is een vorm van openbaar vervoer voor iedereen. Iedereen van jong tot oud kan op elke gewenst moment gebruik maken van de Regiotaxi. U wordt opgehaald met een taxi of minibus en zonder overstap naar uw bestemming gebracht. Regiotaxi staat 7 dagen per week voor u klaar.

Eén telefoontje en uw reis is geregeld!

Eén telefoontje is voldoende als u met Regiotaxi wilt reizen. U belt minimaal een uur van tevoren om uw rit te reserveren bij de centrale van de Regiotaxi. Regiotaxi rijdt uitsluitend op verzoek en heeft de mogelijkheid om ritten te combineren. Hierdoor kunt u soms samen met andere mensen reizen en kan het voorkomen dat u niet via de kortste route reist. De spelregels kunnen per regio verschillen.

Tarieven

U betaalt voor dit vervoer een gereduceerd tarief per zone. Dit gereduceerde tarief wordt mede mogelijk gemaakt doordat de provincie hiervoor gelden beschikbaar stelt.

Waar rijdt Regiotaxi?

VMNN verzorgt in samenwerking met het OV-bureau Drenthe Groningen Regiotaxi in het gebied Noord-Drenthe en Haren (In Noordenveld en Tynaarlo per 1 augustus 2010 en in Haren per 1 september 2010). De Regiotaxi voor OV-reizigers is beschikbaar tussen 07.00 en 24.00 uur. De Regiotaxi kan buiten deze tijden alleen gereserveerd worden als er sprake is van aansluiting op de eerste of laatste bus of trein, voor vervoer van deur naar halte of van halte naar deur.

Voor de folder van Regiotaxi Groningen en Drenthe klik hier.
Voor de tarieven van Regiotaxi Groningen en Drenthe klik hier.

Regeling voor WMO-geïndiceerden

Regiotaxi is vervoer voor iedereen. Daarom is Regiotaxi zo opgezet dat deze volledig toegankelijk is voor mensen met een mobiliteitsbeperking, ook wanneer zij een (elektrische) rolstoel gebruiken of hun scootmobiel of rollator mee willen nemen. Klik hier voor meer informatie over het WMO-vervoer en in welke regio's wij dit verzorgen.

Wilt u meer informatie over het Regiotaxi vervoer of wilt u de folder downloaden, kijk dan op één van onze vestigingen:
Personenvervoer: Assen Emmen Hoogeveen Meppel Haren.