A A A

Groepsvervoer

VMNN beschikt over comfortabele taxi's, minibussen en rolstoelbussen voor recreatief, specialistisch groepsvervoer en vervoer voor grote groepen. VMNN heeft een uitstekende reputatie wanneer het gaat om het specialistisch vervoeren van meerdere personen. Tot vier reizigers kunt u uiteraard ook de reguliere straattaxi van VMNN nemen.

Specialistisch groepsvervoer

Specialistisch groepsvervoer is bijvoorbeeld vervoer van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking naar dagopvangcentra. Onze chauffeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid en hebben veel ervaring met deze doelgroep. Wij verzorgen bijvoorbeeld dagelijks de regie en het vervoer van en naar diverse dagbestedingen zoals revalidatie- en activiteitencentra, psycho-geriatrische dagopvang en medische kinderdagverblijven. VMNN weet dat voor deze doelgroep duidelijkheid en vastigheid zeer belangrijk is en draagt dan ook zorg voor vaste opgeleide chauffeurs en vast materieel dat eventueel aangepast wordt naar de wensen en mogelijkheden van de klant.

Recreatief groepsvervoer

Voor grotere groepen hebben wij comfortabele taxi's, mini- en rolstoelbussen beschikbaar. Ideaal wanneer u gezamenlijk bijvoorbeeld een concert, sportwedstrijd, bedrijfsuitje, of een evenement wilt bezoeken, of bijvoorbeeld vervoer van en naar een personeelsfeest wilt organiseren. VMNN zal voor u de planning en de uitvoering van het vervoer tot volle tevredenheid verzorgen tegen een acceptabel tarief. Ook kunnen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week vervoer van en naar luchthavens verzorgen. Dit kan vervoer voor meerdere personen zijn maar ook individueel vervoer, luxe taxivervoer van zakenrelaties en directievervoer. Eventueel kunt ook alleen een chauffeur van ons inhuren die u comfortabel met uw eigen wagen vervoert

Voor meer informatie over de mogelijkheden belt u met onze klantenservice: 0592-378740 (tijdens kantooruren van 09.00 tot 12.00 uur en vanaf 13.00 tot 17.00 uur. Afhankelijk van uw vraag wordt u doorverbonden met de door u gewenste afdeling of vestiging) of neem rechtstreeks contact op met één van onze vestigingen:

Vestiging Telefoonnummer
Assen 0592-378720
Emmen 0591-353245
Haren 050-5340000
Hoogeveen 0528-270108
Meppel 0522-500150

U kunt ook mailen naar klantenservice@vmnn.nl (E-mail wordt op werkdagen tijdens kantooruren gelezen. LET OP: niet voor het reserveren van een taxi! Dit stuurt u naar ritaanvraag@vmnn.nl).