A A A

Home

VMNN FRIESLAND BV

Begin februari heeft VMNN het failliete JAVO Tours in Drachten en  Beimers Taxi in Leeuwarden, Franeker en Sint Annaparochie overgenomen. De bedrijfsactiviteiten van JAVO zijn voortgezet onder de naam Personenvervoer Drachten bv., terwijl Beimers Taxi voortaan Personenvervoer Leeuwarden bv. heet. Beide bedrijven maken deel uit van VMNN Friesland BV. Met de overnames zijn er circa 120 voertuigen en 170 personeelsleden bijgekomen.

De eerste weken is er veel werk verzet om de overname zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. De continuering van de dienstverlening aan de opdrachtgevers van beide failliete bv’s is met de overname door VMNN gegarandeerd.

VMNN organiseert in heel Noord-Nederland het vervoer voor vele overheden en zorginstellingen. In totaal worden door VMNN dagelijks 330 taxivoertuigen aangestuurd. De nieuwe VMNN-bedrijven in Friesland houden zich bezig met leerlingenvervoer, zorgvervoer en werknemersvervoer. In Leeuwarden wordt ook Wmo- en ziekenvervoer verzorgd, terwijl de vestiging Drachten zich ook bezighoudt met touringcarvervoer en openbaar vervoer.

 

Pagina is nog in aanbouw.